umbraco.MacroEngines.PropertyResult

Verstopt riool in Almere of omgeving?

Heeft u last van een verstopt riool, stankoverlast of andere problemen met uw riool? Wij lossen het op! Om een verstopte riolering te ontstoppen is grondige rioolreinigen met een hogedruk vaak de oplossing. Naast het reinigen met hogedruk kan je het riool ontstoppen met een verenmachine. Wij weten welke aanpak het beste is voor uw verstopping! Voor reiniging, ontstoppen en reparatie van uw riool bent u bij Teeuwissen Rioolreiniging aan het goede adres.

Of u nu woont in Almere, Zeewolde, Muiden, Muidenberg of Weesp, Teeuwissen Rioolreiniging is uw ontstoppingsbedrijf! Onze ontstoppingsdienst is snel ter plaatse om vakkundig uw rioolprobleem te verhelpen.  Blijf niet met een verstopt riool zitten!  Maak een afspraak met Teeuwissen Rioolreiniging om de overlast op te lossen.

 

 Rioolreiniging door middel van doorspuiten onder hoge druk       Inpanding ontstoppen van het riool   buis in sleuf   

 

 

Nooddienst Regio Almere

's avonds een WC verstopt bel ons op 035 - 525 23 19 wij komen echt. Onze nooddienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar!

 

Onderhoud van uw riolering

Ook voor onderhoud en inspectie van riolering bent u bij ons aan het goede adres. Teeuwissen Rioolreiniging verzorgt het onderhoud bij overheid, particulieren, verenigingen van eigenaren (VVE), Woningbouwverenigingen en het Midden en Klein bedrijf (MKB). Kortom iedereen is bij ons welkom.

 

Overige diensten

Naast het verhelpen van problemen of de aanleg van riolering biedt Teeuwissen Rioolreiniging ook vele andere diensten:

 

24/7 Storingsdienst

Onze Storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op:

035 - 525 23 19