umbraco.MacroEngines.PropertyResult

Problemen met een verstopt riool?

Heeft u last van een verstopte riolering, stankoverlast of problemen met de afvoer van water? Hoogstwaarschijnlijk is er dan iets mis met de riolering. Vaak schuilt de oorzaak in een verstopte riolering, grondige rioolreiniging is dan de oplossing. Ook verzakking van het riool kan een oorzaak zijn. Voor reiniging, ontstoppen en reparatie bent u bij Teeuwissen Rioolreiniging aan het goede adres.

Of u nu woont in Amersfoort of Nijkerk, Hoevelaken, Teeuwissen Rioolreiniging is uw ontstoppingsbedrijf! Onze ontstoppingsdienst is snel ter plaatse om vakkundig uw rioolprobleem te verhelpen. Maak direct een afspraak met onze ontstoppingsdienst!

 

 Rioolreiniging door middel van doorspuiten onder hoge druk       Inpanding ontstoppen van het riool       Traditionele ontstoppers voor het ontstoppen van de afvoer en wc

 

Nooddienst Regio Amersfoort

Soms is het riool zo verstopt dat directe hulp noodzakelijk is. Bij een verstopt riool kunt u meteen contact opnemen met de nooddienst van Teeuwissen Rioolreiniging. Bel ons op 0342 - 42 56 78. Onze nooddienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar!

Blijf niet met een verstopt riool zitten!  Maak een afspraak met Teeuwissen Rioolreiniging om de overlast op te lossen.

 

Onderhoud van uw riolering

Ook voor onderhoud en inspectie van riolering bent u bij ons aan het goede adres. Teeuwissen Rioolreiniging verzorgt het onderhoud bij overheid, particulieren, verenigingen van eigenaren (VVE), Woningbouwverenigingen en het Midden en Klein bedrijf (MKB).

 

Overige diensten

Naast het verhelpen van problemen of de aanleg van riolering biedt Teeuwissen Rioolreiniging ook vele andere diensten:

 

24/7 Storingsdienst

Onze Storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op:

0342 - 42 56 78 (Barneveld)