Nep-rioolontstoppers

maandag 10 december 2018

De laatste tijd worden wij steeds vaker gebeld door verontruste klanten die in zee zijn gegaan met partijen die uit onze naam riool- en ontstopping diensten verrichten en aanbieden. Onterecht komt u te staan voor hoge kosten. Na afloop van de werkzaamheden moet de rekening vaak direct en onder bedreiging en/of intimidatie voldoen. Wij van Teeuwissen betreuren dit en willen u dan ook waarschuwen! In een regionale krant hebben wij een artikel geplaatst om hiervoor te waarschuwen.

Het in Huizen gevestigde rioleringsbedrijf Teeuwissen heeft de laatste tijd last van types die zich uitgeven voor medewerkers van Teeuwissen en grote bedragen laten afrekenen voor brodelwerk. "Wekelijks krijgen we hierover één of twee klachten binnen", zegt Joost Teeuwissen. Hij heeft vorige week aangifte gedaan bij de politie van deze misleidende praktijken. Wie googelt op 'Rioleringsbedrijf Teeuwissen' krijgt als eerste een vermelding te zien van 'Ontstoppingsdienst Huizen' www.ontstopping-service24.nl. Over dit bedrijf hoort Teeuwissen dat zij zich voordoen als Teeuwissen Huizen. Om dit te checken is onlangs een hulpverzoek doorgebeld dat op band is vastgelegd. Tot twee keer toe wordt 'ja' geantwoord op de expliciete vraag of zij Teeuwissen uit Huizen zijn. Van klagers hoort Joost Teeuwissen dat er slecht  of geen werk wordt geleverd en dat contant grote bedragen moeten worden afgerekend. Iemand moest voor een ontstopping bijna 800 euro betalen. Voor zover Teeuwissen weet, komen deze types voorrijden in een wit busje en ook in een Audi personenauto, niet in de geelgroene voertuigen die Teeuwissen kenmerken. Pogingen van Teeuwissen om het bedrijf achter de advertentie te achterhalen strandden ergens in Duitsland. Een KvK-nummer op een factuur blijkt van een heel ander bedrijf te zijn. Inmiddels heeft Teeuwissen er bij Google op aangedrongen om de misleidende reclamemeldingen te stoppen.

 
(Auteur: Ed Brouwer)
 

Hoe kunt u ons herkennen:
Al onze auto's zijn altijd geel/groen van kleur, voeren de Teeuwissen tekst en/of logo. Bij ons hoeft u nooit direct af te rekenen! 

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummers:
- Huizen 035-52 52 319
- Barneveld 0342 - 425 678


Hieronder ziet u een foto van één van onze Teeuwissen ontstoppingsvoertuigen.

Ontstoppingswagen Teeuwissen Rioolreiniging

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Google advertenties van oplichters - PAS OP!

  dinsdag 12 januari 2021

 • Compliment: Medewerker in het zonnetje

  dinsdag 5 januari 2021

 • Nieuwe vet opslagtanks geplaatst

  woensdag 21 oktober 2020

 • Nieuwe Opel Combo

  vrijdag 28 augustus 2020

 • Reinigen lijngoten

  woensdag 8 juli 2020

 • Dierenambulance neemt check van 1250 euro in ontvangst van P.V. de Kolk

  vrijdag 19 juni 2020

 • Nieuwe ontstoppingsvoertuigen

  vrijdag 15 mei 2020

 • Aangepaste werkwijze i.v.m. corona virus

  maandag 16 maart 2020

 • Publicatie CarwashPro - Preventief onderhoud olieafscheider is een must

  woensdag 2 oktober 2019

 • Teeuwissen aanwezig op Huizerdag 2019

  maandag 16 september 2019

 • Dit zijn uitstekende vaklui

  woensdag 24 juli 2019