Calamiteitenopslag

Bij calamiteiten kunnen onverwacht stoffen met een hoog risicoprofiel vrijkomen. Een tankcontainer biedt dan uitkomst. Zo ook bij vloeistoffen waarvan de samenstelling (nog) niet precies bekend is. Teeuwissen Rioolreiniging levert u service op maat. Ook in geval van nood.

Tankcontainer met grote opslagcapaciteit bij groot risico op calamiteit

Bij calamiteiten kunnen vloeibare afvalstoffen vrijkomen. Voorbeelden zijn verontreinigd bluswater en verontreinigd afvalwater bij een verkeersongeluk. Deze stoffen kan Teeuwissen Rioolreiniging voor u transporteren en 24/7 opslaan in een speciale tankcontainer voor calamiteiten. De opslagcapaciteit van 300 m³ biedt voldoende ruimte voor calamiteuze afvalstoffen.

Verontreinigd afvalwater kan ook ter plekke opgeslagen worden in een tankcontainer of een vloeistofdichte container. De inhoud van deze containers is 10 - 35 m³ per stuk. Heeft u een grotere opslagcapaciteit nodig? In overleg levert Teeuwissen Rioolreiniging vloeistofdichte containers met meer inhoud.

 

Camaliteitopslag oplossingen met aandacht voor het milieu

 De duur van de opslag wordt in overleg met u bepaald. Deze is afhankelijk van de aard en samenstelling van het afvalwater. Hiervoor is analyse noodzakelijk. Na analyse wordt de verwerkingsmethode bepaald. Dit resulteert in de best mogelijke verwerkingsmethode.

Teeuwissen Rioolreiniging beschikt over een NIWO-vergunning als vervoerder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar (VIHB) van afvalstoffen. Het afvalwater wordt in eigen installaties verwerkt. Daarmee nemen de specialisten van Teeuwissen Rioolreiniging u de zorg uit handen. Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak!

Onze aanpak

  • Alles in eigen beheer
  • Snelle service
  • Kwaliteit voorop
  • Plopper tot hogedruk