Kolkenreiniging

Een vervuilde of verstopte straatkolk is een vervelend probleem. Teeuwissen Rioolreiniging levert complete service op het gebied van kolkenreiniging. Naast uw straatkolk reinigen de gespecialiseerde vakmensen van Teewissen Rioolreiniging ook uw trottoirkolk en lijnafwateringen. Op het gebied van kolkenzuigen beschikt Teeuwissen Rioolreiniging over moderne kolkenzuigers. Met behulp van kolkenzuigers en speciaalvoertuigen kunnen wij al uw vervuilingen en verstoppingen oplossen. Desgewenst worden ingezamelde afvalstoffen in eigen installaties verwerkt en gerecycled.

Straatkolk en trottoirkolk: Handmatig of middels GPS en computer rapporteren van kolkenreiniging

In Nederland worden kolken regelmatig gereinigd. Bij Teeuwissen Rioolreiniging wordt tijdens het reinigen van kolken door de machinisten de technische staat van elke klok handmatig genoteerd en noteren wij tevens de eventuele gebreken.
Voor uw beheersysteem wilt u natuurlijk ook weten waar al deze kolken zich precies bevinden. Onze kolkenzuigers zijn uitgerust met een GPS-ontvanger zodat de positie van de kolk vastgesteld kan worden alsmede de datum en het tijdstip van reinigen.

Geen goot is gelijk bij kolkenreiniging

Nauwe straatjes in de binnenstad en een nieuwbouwwijk met geparkeerde auto's. Beide situaties vragen om verschillende gepaste oplossingen. Hier is Teeuwissen op berekend. Voor het reinigen van de goot en van kolken zijn er compleet uitgeruste onderhouds- en reinigingsvoertuigen.

Op moeilijk bereikbare plaatsen wordt gebruik gemaakt van een voertuig met uitschuifbare arm. In kleine ruimten biedt een zuigaanhanger soms uitkomsten. Hiermee kunnen wij in alle parkeergarages. Bij Teeuwissen Rioolreiniging is alles mogelijk.

Maak nu een afspraak voor een bespreking van de meest geschikte werkwijze voor uw kolkenreiniging.

Onze aanpak

  • Schoon tot de bodem
  • Euro 6 motoren
  • GPS inmeting
  • Rapportage op maat
  • Afval duurzaam verwerkt

Download onze folder (PDF)