Ontstoppingsdienst

Wacht u niet te lang met een verstopt riool! Het kan leiden tot lekkages, waterschade en stankoverlast. Bij kleine verstoppingen kunt u proberen zelf uw riool te ontstoppen. Dit kunt u proberen te ontstoppen met een rubberen ontstopper (ook wel plopper genoemd). Vaak zit het probleem echter dieper in het riool. In dat geval kunt u Teeuwissen Rioolreiniging uw riool laten ontstoppen.

De professional in rioolontstopping

Voor zowel grote als kleine riolen heeft Teeuwissen Rioolreiniging specialistische apparatuur om uw riool te ontstoppen. Grote riolen worden met speciaal uitgeruste hogedruk- en zuigauto's ontstopt. De hogedrukauto's reinigen het riool en kunnen het riool ontstoppen. De zuigauto's van Teeuwissen Rioolreiniging halen vervuiling uit het riool. Kleine hogedrukauto's of verenmachines verhelpen verstoppingen van uw huis-, tuin- en keukenriolering. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van camera-inspectie en leidingdetectie om de oorzaak van de verstoppingen te lokaliseren. Op deze wijze wordt het probleem en de oorzaak van de verstopte riolering opgelost.

Het komt voor dat tijdens de rioolontstopping gebreken aan uw riool worden geconstateerd. In dat geval kunnen de meeste problemen direct worden verholpen. Voor noodzakelijke grotere reparaties krijgt u vooraf een vrijblijvende offerte. Teeuwissen Rioolreiniging biedt u het complete pakket: van het aanleggen tot het ontstoppen van uw riolering.

Riool onstopper nodig? Geen nood met de nooddienst

Soms is de verstopping zo vervelend dat het direct nodig is om uw riool te ontstoppen. Hiervoor is de 24 uurs nooddienst in het leven geroepen. Voor directe problemen van uw riool, pomp of afscheider belt u Teeuwissen Rioolreiniging.

Op zoek naar een rioolontstopper? Maak dan een afspraak met Teeuwissen Rioolreiniging! De vakkundige ontstoppingsdienst is snel ter plaatse voor uw rioolontstopping.

Onze aanpak

  • Alles in eigen beheer
  • Snelle service
  • Kwaliteit voorop
  • Plopper tot hogedruk

 

Gerelateerde onderwerpen

Download onze folder (PDF)