Rioolgemaal of rioolpomp

Een rioolgemaal of rioolpomp laten aanleggen? De experts van Teeuwissen Rioolreiniging beschikken over 50 jaar ervaring. Met moderne technische hulpmiddelen wordt uw rioolpomp vakkundig geïnstalleerd. Ook voor onderhoud en renovatie van uw rioolpompen en gemalen kunt u bij Teeuwissen Rioolreiniging terecht!

Complete service voor een compleet rioolgemaal

Uw rioolgemaal is in goede handen als u al het werk door Teeuwissen Rioolreiniging laat doen. Dus niet alleen de aanleg en installatie ervan, maar ook het onderhoud. Alleen zo bent u gegarandeerd van een lange levensduur van uw rioolgemaal. Teeuwissen Rioolreiniging levert kwaliteit vanaf de cappaciteitsberekening tot en met het opleveren van de installatie. Daarbij worden de mogelijkheden geheel op uw behoefte afgestemd.

Complete inspectie voor compleet onderhoud rioolgemaal

Als u verzekerd wilt zijn van een lange levensduur van uw rioolgemalen is onderhoud belangrijk. Hierdoor worden technische storingen tot het minimum beperkt. Ook hoge vervangings- en installatiekosten worden voorkomen. De NEN 3140 gecertificeerde pompinstallateurs voeren de inspecties en het onderhoud aan uw rioolpomp uit. Dit gebeurt geheel conform de BRL-K14020/01.

U kunt 24 uur per dag rekenen op de expertise van Teeuwissen Rioolreiniging. Vanuit het eigen magazijn zijn essentiële onderdelen van rioolgemalen en rioolpompen voorradig.
U kunt een afspraak maken voor het leveren, installeren en onderhouden van uw rioolpomp of rioolgemaal.
Regulier onderhoud aan de hand van een onderhoudscontract aan de rioolpompen is een kernactiviteit van Teeuwissen Rioolreiniging.

Wilt u uw rioolpomp en rioolgemaal door de deskundigen van Teeuwissen Rioolreiniging laten inspecteren en onderhouden? Vraag dan een offerte aan!

Onze aanpak

  • Alles in eigen beheer
  • Snelle service
  • Eigen reinigingsvoertuigen
  • Kwaliteit voorop
  • Op afstand te beheren
  • Eigen hoofdpost

 

 

Download onze folder (PDF)