Stankoverlast

Stankoverlast? Het komt regelmatig voor dat er stank- en ongedierte problemen zijn wat veroorzaakt wordt door een lek riool. Het is niet altijd even simpel om de oorzaak van de rioolstank op te sporen. Teeuwissen Rioolreiniging beschikt over een rookmachine waarbij er een rooktest wordt gedaan.

Stankoverlast riool opsporen via rookmachine

In het rioolsysteem wordt rook geblazen door de rookmachine om de lekkage op te zoeken. Bij lekkage aan het rioolsysteem komt de rook in de meeste gevallen op de beschadiging naar buiten en wordt het probleem zichtbaar. Door deze rooktest kunnen we betrekkelijk eenvoudig een diagnose stellen zonder dat er hak en breekwerk moet plaatsvinden. De reparatie aan het riool kunnen wij in overleg met u oplossen. Hoe groot de omvang van uw rioolproblemen ook is, Teeuwissen Rioolreiniging kan altijd uw riool ontstoppen en de oorzaak verhelpen.

RookmachineV2

 

Stankoverlast riool opsporen via camera-inspectie

Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kan Teeuwissen Rioolreiniging de mogelijke oorzaak traceren door een camera-inspectie uit te voeren. Hierbij wordt de binnenkant van het riool geïnspecteerd en kan het mankement gelokaliseerd en zichtbaar gemaakt worden.

Teeuwissen Rioolreiniging kan door middel van een camera-inspecties (camera met zender) het rioolstelsel nauwkeurig in kaart brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur maakt zichtbaar waar het probleem zich daadwerkelijk bevindt. Met de camera-inspectie maakt Teeuwissen Rioolreiniging een opname van uw riolering. De opgenomen beelden worden op video/foto vastgelegd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Teeuwissen Rioolreiniging. Heeft u nog andere vragen over de rooktest of camera-inspectie, vermeld ze gerust. Teeuwissen Rioolreiniging helpt u graag.

Onze aanpak

  • Alles in eigen beheer
  • Snelle reparatie service
  • Kwaliteit voorop

 

Download onze folder (PDF)