Vetafscheiders

Een vetafscheider is verplicht voor de levensmiddelen-, de vis- en vleesverwerkende industrie en in elke horecagelegenheid. Vetafscheiders zorgen voor een effectieve en milieuvriendelijke afscheiding van vetten in afvalwater. Het is belangrijk uw vetafscheider regelmatig te ledigen en te reinigen om een goede werking te garanderen en verstoppingen te voorkomen. Teeuwissen Rioolreiniging doet dat geheel volgens actuele wet- en regelgeving.

Uw vetafscheider op afspraak ledigen en reinigen

Teeuwissen Rioolreiniging heeft een landelijke inzameldienst met eigen tankwagens. U kunt uw vetafscheiders op afroep- en contractbasis laten ledigen en reinigen. Vele bedrijven gingen u al voor. Door op contractbasis te werken heeft u geen omkijken naar uw vetafscheider!

Slib en vet in de afscheider worden verwijderd. Na lediging wordt uw vetafscheider tot op de bodem gereinigd. Via visuele beoordeling worden technische gebreken direct gemeld. Hierdoor voorkomt u problemen. Ingezameld vet, slib en reinigingswater worden in de eigen installatie van Teeuwissen verwerkt.

Bij problemen met uw vetafscheider: inspectie en capaciteitsberekening

Teeuwissen Rioolreiniging voert ook uitgebreide technische inspecties van uw vetafscheiders uit. In een gedetailleerd inspectierapport krijgt u advies over de staat van het onderhoud en of de capaciteit van uw afscheider nog toereikend is. Zo bent u gegarandeerd van een goede werking van de vetafscheider of installatie. Eventuele noodzakelijke reparaties kunnen door Teeuwissen in eigen beheer worden verzorgd.

Mogelijkheden genoeg. Maak een afspraak voor lediging en reiniging van uw vetafscheiders en profiteer van complete service!

Onze aanpak

  • De zelfde dag geholpen
  • Wegen het afval
  • Afscheider tot bodem leeg
  • Reiniging put met hogedruk
  • Standaard visuele inspectie
  • Bijhouden¬†ledigingsfrequentie

Download onze folder (PDF)