Riool verstopt

Uw riool verstopt? U komt binnen en ruikt een eigenaardige geur. Op het moment dat u het toilet binnenkomt weet u direct genoeg. Het water staat hoger en u ruikt een penetrante geur. Uw riool is verstopt. Heel vervelend, want hierdoor kan geen gebruik meer gemaakt worden van het toilet en andere sanitaire voorzieningen. Snel gaat u aan de slag met een trekveer. De verstopping blijkt echter heftiger. Op dat moment is het verstandig te bellen met Teeuwissen Rioolreiniging.

Riool verstopt? Zo ontstoppen wij uw riool!

Wij zijn een allround rioolreinigingsbedrijf. Dat houdt in dat wij zowel grote riolen als huis-, tuin- en keukenriolen ontstoppen en onderhouden. Wij werken hiervoor met hogedrukauto's, zuigauto's en verenmachines. Alles met als doel de verstopping in het riool met de juiste kracht te doorboren en de leiding te reinigen, en in de meeste gevallen met het gewenste resultaat.

Als uw rioolverstopping heftiger is

Mocht het niet lukken om uw verstopping direct op te lossen of blijft het probleem terugkomen, dan is het verstandig een grondige analyse van uw rioleringssysteem te maken. Met behulp van een camera-inspectie controleren wij dan uw leidingsysteem op onder andere breuken, scheuren en verzakking. Hiermee kunnen we kleine scheuren en andere bijzonderheden zien, ook is het mogelijk om het riool in kaart te brengen. Op dat moment weten wij ook waar het herstel nodig is. U krijgt van ons bij elk onderzoek een gedetailleerd adviesrapport. Op basis hiervan herstellen wij, uiteraard in overleg met u, de benodigde leidingen.

Riool verstopt? Teeuwissen Rioolreiniging lost uw rioolverstopping op!

Is uw riool verstopt dan komen wij uiteraard snel bij u langs om dit probleem te verhelpen. Wilt u een verstopping voor zijn, ook dan is het verstandig direct contact met ons op te nemen. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden die wij bieden aan u voor te leggen.

Teeuwissen Rioolreiniging is actief in heel Nederland

Wij zijn actief in heel Nederland o.a. Almere, 't Gooi, Hilversum, Amersfoort, Almere, Barneveld of omgeving. Teeuwissen Rioolreiniging is uw ontstoppingsbedrijf! Onze ontstoppingsdienst is snel ter plaatse om vakkundig uw rioolprobleem te verhelpen. Blijf niet met een verstopt riool zitten! Maak een afspraak met Teeuwissen Rioolreiniging om de overlast op te lossen.

Riool verstopt? Teeuwissen is 24 uur per dag bereikbaar!

Soms is het riool zo verstopt dat directe hulp noodzakelijk is. Bij een verstopt riool kunt u meteen contact opnemen met de nooddienst van Teeuwissen Rioolreiniging. Bel ons op 035 - 525 23 19. Onze nooddienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Blijf niet met een verstopt riool zitten! Maak een afspraak met Teeuwissen Rioolreiniging om de overlast op te lossen.

Onderhoud van uw riolering

Ook voor onderhoud en inspectie van riolering bent u bij ons aan het goede adres. Teeuwissen Rioolreiniging verzorgt het onderhoud bij overheid, particulieren, verenigingen van eigenaren (VVE), Woningbouwverenigingen en het Midden en Klein bedrijf (MKB).

Onze aanpak

  • Alles in eigen beheer
  • Snelle service
  • Kwaliteit voorop
  • Plopper tot hogedruk

 

Download onze folder (PDF)