umbraco.MacroEngines.PropertyResult

Vetafscheider

Is er wat met uw vetafscheider? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij ledigen en reinigen vetafscheiders niet alleen, maar wij leggen ook nieuwe installaties aan. Dus, als u iets heeft met uw vetafscheider, bij Teeuwissen Rioolreiniging bent u aan het juiste adres.

Ledigen en reinigen van vetafscheiders

Wij hebben een landelijke dienst, die vetafscheiders / vetputten ledigt en reinigt en vooral dat laatste maakt het verschil. De put moet tot de bodem leeg, waarna de wanden worden schoongemaakt, zodat de put goed kan worden gecontroleerd. Waardoor problemen vroegtijdig kunnen worden ontdekt.

Dus  zit uw vetafscheider vol en zoekt u een specialist om deze te ledigen maak dan direct een afspraak met ons.

 

Aanleggen van een vetafscheider 

Bent u op zoek naar een bedrijf, dat een vetafscheider kan aanleggen of vernieuwen? Teeuwissen levert en installeert vetafscheiders volgens de NEN-EN 1825.
Wij maken graag een afspraak om uw situatie te bekijken. Zodat we kunnen berekenen welke vetafscheider geschikt is voor uw situatie. Vraag direct een offerte aan!

Meten is weten.

 

Nooddienst

Soms kan het voorkomen dat u toch problemen heeft met uw installatie. Of dat uw riool verstopt zit. Wij hebben een nooddienst die 24/7 voor u bereikbaar is op 035 - 525 23 19.

Voor minder dringende zaken of op onze kantoortijden kunt u ook altijd online een afspraak maken

 

Verwerken van het vet/water/slib

Teeuwissen heeft zijn eigen verwerkingsinstallatie, waar de afvalstoffen worden verwerkt. Wilt u hierover meer weten, bel met een van onze specialisten op 035 - 525 23 19 of lees verder.

 

Overige diensten

Naast het verhelpen van problemen of de aanleg van riolering biedt Teeuwissen Rioolreiniging ook vele andere diensten:

 

24/7 Storingsdienst

Onze Storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op:

035 - 525 23 19